Avize Psihologice Bucuresti – Ioana Bobeica

Cabinetul Psihologic Ioana Bobeica va ofera o gama de servicii psihologice

 

Psihologie clinica: se focalizeaza pe promovarea sanatatii psihice si preventia patologiei, acordand atentie factorilor psihologici implicati in starea de sanatate si de boala (psihodiagnostic si evaluare clinica) si culminand cu tratamentul psihoterapeutic. Sunt implicate toate etapele de varsta (copil, adolescent, adult, varstnic), care tin mai ales de dezvoltarea intelectuala si a personalitatii.

 

Psihologia transporturilor: se adreseaza angajatorilor care au ca obiect de activitate transporturile sau persoanelor fizice care doresc sa obtina permisul de conducere auto si presupune testare psihologica a conducatorilor auto.

 

Psihologia muncii si organizationala: vizeaza colaborarea cu sectorul de medicina muncii in concordanta cu legea privind securitatea si protectia muncii. Metodele psihologice in acest domeniu sunt utilizate in vederea evaluarii, selectiei si expertizei psihologice la angajare/mentinere in functie sau in scopul avizarii psihologice, pentru diagnoza si intenventie organizationala, precum si realizarea consultantei psihologice pentru managementul resurselor umane.

 

Psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale: se adreseaza in special angajatorilor care au personal care necesita aviz de port arma, firmelor de paza si protectie sau persoanelor fizice ce doresc sa obtina permisul port arma si presupune test psihologic port arma.

Consiliere psihologica si Psihoterapie:

  • situatii de criza existentiala (divort, somaj, toleranta redusa la schimbare, deces)
  • depresie, anxietate, fobii
  • adictii, tulburari de alimentative
  • tulburari de personalitate
  • tulburari de comportament ale copiilor si adolescentilor

 

Recrutare, selectie, evaluare psihologica in domeniul resurselor umane – evaluare psihologica pentru selectie de personal, consultanta in domeniul resurselor umane, consiliere psihologica a angajatilor, diagnostic organizational, reevaluarea stresului.
Orientare vocationala si profesionala – evaluare/testare psihologica (in sensul autocunoasterii si dezvoltarii personale, orientare scolara si profesionala, managementul carierei).